Tiramisu cu zmeura
Thermomix 



Ingrediente:
4 oua
120 g zahar
50 g zmeura
500 g mascarpone
100 g branza de vaca
300 g piscoturi
300-400 g cafea tare, racita
20 g cacao
30 g cognac
Mod de preparare:
Montati fluturele de amestecare.Puneti in bol ouale si zaharul si selectati 6 minute/ vit. 4.
Scoateti fluturele de amestecare.
Mixati 3,4 minute adaugand in acest timp, mascarpone si branza de vaca prin orificiu din capac.
Inmuiati scurt piscoturile in cafeaua rece in care adaugati si coniacul astfel incat sa nu se rupa. Aranjati jumatate din piscoturile inmuiate pe fundul unei tavi dreptunghiulare (30x20x6 cm).
Repartizati jumatate din compozitia de mascarpone peste stratul de piscoturi . Acoperiti cu restul de piscoturi inmuiate in cafea si puneti deasupra restul de mascarpone. Acoperiti totul cu o folie alimentare si dati la rece pentru 5 ore.
La servire, pudrati suprafata cu cacao.